Om meg

Jeg heter Brigette Ramos, la meg fortelle deg litt om meg selv, slik at du kan bli bedre kjent med meg!

Jeg er 26 år gammel, født og oppvokst i Oslo og for tiden bor sammen med kjæresten min på Grünerløkka. Min kjærlighet og fascinasjon for sminke og skjønnhet begynte i tidlig, og allerede på barneskolen bestemte jeg meg for å jobbe som en profesjonell makeupartist, og selverklært skjønnhetsjunkie.

Med oppmuntring fra familie og venner bestemte jeg meg for å satse på en karriere i sminke- og skjønnhetsindustrien. Jeg tar nå i tillegg en MBA i kommunikasjon og håper at jeg kan få meg jobb i et av de store firmaene i kosmetikkbransjen!

Selfie tatt på stranden i St Tropez

Min lidenskap for sminke, kunst og skjønnhet (og hjelpen fra den fantastiske kjæresten min) har inspirert meg til å lage denne bloggen.

Denne bloggen lar meg dele mine tanker, erfaringer og intellektuelle kunnskaper om alle skjønnhetens ting med deg. Jeg ser frem til å samhandle og bygge relasjoner med deg og bli kjent med din innsikt om skjønnhetsverdenen. Jeg har fremdeles mye å lære, og jeg er helt sikker på at jeg kan lære noe nytt av hver og en av dere.

Bortsett fra min interesse for sminke og skjønnhet, for å si det mildt, elsker jeg å tilbringe tid med kjære, og hobbyene mine består av å se på film, drikke kaffe, gå på turer og eventyr og leke med katten min, Molly. Jeg må innrømme, jeg har en fetisj for høye hæler og glitter. Drømmen min er å reise verden rundt og se de vakre stedene og forskjellige kulturene vi har blitt velsignet med, men inntil da er jeg bare en normal jente som elsker jentete ting, eventyr og ganske enkelt bare ha det gøy!